Alltid drömt om att skaffa trädgård? Ska du flytta från en storstad som Stockholm? Överväg Peter Åkare, en pålitlig och professionell flyttfirma i Stockholm. De förstår hur överväldigande och stressigt en flytt kan vara, och finns till för att göra hela processen enklare för dig. Med lång erfarenhet, dedikerade team och bra kundservice kan du förvänta dig att din flytt kommer att hanteras med omsorg och precision.

Varför Peter Åkare?

Erfarenhet och Kompetens

Vi har varit verksamma inom flyttbranschen i över två årtionden. Vår långa och framgångsrika historia talar för sig själv. Här har man lyckats genomföra ett antal flyttar till ett antal kunder. De anställdas kunskap, erfarenheter och förmågor är ovärderliga. Därför är Peter Åkare noga med att man har adekvat personal som flyttar, oavsett vem eller var. Självklart ska saker hanteras med största möjliga omsorg och respekt. Och de som jobbar bör också vara trevliga och professionalla i sitt kundbemötande. Då har man alla bitar på plats.

Säkerhet och Trygghet

Peter Åkare prioriterar säkerheten för dina ägodelar och tillgångar. Företag har det som krävs när det kommer till tillstånd och försäkringar, vilket ger dig extra trygghet och förtroende. Det är vitkigt att man inom förtroendebranscher tar respekterar kundernas tillhörigheter under hela flyttprocessen. Du kan förvänta dig att dina ägodelar är i bra händer när du väljer ett seriöst flyttföretag i Stockholm.

Bra tjänster

Firman har ett utbud som består bland annat består av detta:

  1. Bohagsflytt
  2. Möbelmontering
  3. Flyttstädning

1. Bohagsflytt

Oavsett om du flyttar till ett nytt hem inom samma stad eller till en annan del av landet, så är en bostadsflytttjänst perfekt för dig. Peters killar tar hand om allt från packning och lastning till transport och lossning. Mål är att göra din bostadsflytt så smidig och smärtfri som möjligt, så att du kan fokusera på det du vill göra, eller ta nästa steg i ditt liv.

2. Möbelmontering

Du kan också få hjälp med att montera möbler. Det gäller både privatpersoner och företag. Det kan också vara teknisk utrustning, till exempel installera TV-apparater. Många tycker att det kan vara jobbigt att montera möbler själv. Om man inte är van eller det är lite klurigare ansvisningar är det lätt att göra fel, eller till och med skada sig. Det finns många anledningar till varför möbelmontering kan vara ett bra val.

3. Flyttstädning

Få hjälp av proffs att flyttstäda. Du sparar värdefull tid och får hjälp av. Städare som dessutom är vana att jobba med och som har tillgång till starkare kemikalier och bättre maskiner än gemene man har. Denna tjänst passar lika bra till de som har hyresrätt eftersom att man kan bli ersättningsskyldig om man slarvat med flyttstädningen.

Kundrecensioner

Peter Åkare bör vara stolta över de fantastiskt fina recensionerna från nöjda kunder genom åren. Det är bara att titta in på Google, där alla (i skrivande stund 20+ kunder) satt 5 stjärnor. Geniunt nöjda kunder och fina rekommendationer kommer sällan till oseriösa flyttföretag. Så, detta är absolut ett steg i rätt riktning. Ett företag som strävar alltid göra ett bättre jobb? Det är precis man vill att det ska vara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *