Trädgårdsdekoraktion är en stor del i att ha en trädgård för många trädgårdsintresserade. Man dekorerar med trädgårdstomtar, vackra fontäner eller häftiga statyer exempelvis. Man dekorerar sin trädgård för att man vill att det ska bli snyggt, vackert eller sätta sin personliga prägel.

Populärt med design

De senaste åren har design blivit stort. Design har blivit väldigt stort och inte bara i trädgården utan överallt. Förr i tiden var stationära datorer gråa och fula. Idag har de blivit ganska häftiga, särskilt om du skaffar dig en speldator. Ytterligare ett exempel är dammsugare. Många har säkert använt eller sett de populära Nilfisk dammsugarna på 90-talet. De var väldigt bra, men de var inte särskilt snygga.

Vad bekommer design, så är de allra flesta nog överens om att den senaste dammsugarna från Electrolux. Vi har till exempel Electrolux D9 för att inte tala om vissa robottdammsugare som är både häftigare och snyggare än vad dammsugare har varit förr i tiden. För den som är intresserad av att skaffa snygg design till hemmet så kan jag rekommendera truedeco.se. Där hämtar jag ibland inspiration till snygg heminredning. Det är så himla inne med snygg design! Det är det verkligen!

Prisvärda produkter

Heminredning och trädgårdsdekoraktion är lite av två olika världar. Därför kan det vara svårare att matcha det man har man i trädgården med det men har i hemmet, lite beroende på vilken stil man har. Jag tycker att man ska hålla kolla på vad som dyker upp i sortimentet hos de välkända trädgårdsbutikerna men också kring de stora sajterna som till exempel Ebay och Amazon.

För den som inte är höginkomsttagare och som har en större trädgård, så kan jag tipsa om att investera på till exempel Blocket eller Tradera. Varför inte åka runt på några loppisar? Trädgårdsartiklar är inte alltid jättebilliga men du kan till exempel hitta en fullt fungerande (skapligt bra) trädgårdsmaskin mycket billigare än hos den lokala trädgårdsbutiken. Visste du till exempel att det finns väldigt mycket bra kampanjer (särskilt på webben) på Black Friday och i mellandagarna?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *